GROEPSLESSEN VOLWASSENEN

Doe mee aan onze groepslessen voor volwassenen!

Heb je ambitie om tornooien, interclub of een competitie te spelen? Of wil je gewoon ‘de Vibora’, ‘de Bajada’, ‘de Chiquita’, ‘De Bandeja’, de ‘Lob’,… leren kennen om zo je basistechniek te verbeteren? Met de groepslessen voor volwassen ben je op de juiste plaats, op het juiste moment en bij de juiste club: Padel ’74. Een gediplomeerde trainer leert je op een interactieve manier de basis van padel, de leukste sport ter wereld. Wat wil je nog meer?

Tarieven

Lessen zijn zowel voor clubleden als niet-clubleden.

Clubleden hebben steeds een korting van 25% op het gepubliceerde tarief en kunnen de kortingscode, ontvangen door de club, toepassen.

* Niet-clubleden zijn niet verzekerd. Een verzekering kan tijdens het online afrekenen afzonderlijk afgesloten worden tegen een meerprijs van 15€.

Voor wie?
Voor zowel clubleden als niet-clubleden vanaf 16 jaar.

Doelpubliek?
Zowel starters als gevorderden.

Duurtijd
Hiervoor verwijzen we naar de inhoud van de lessen.

Inbegrepen
Gediplomeerd lesgever, huur terreinen (niet-clubleden), huur rackets (indien nodig), materiaal (ballen, didactisch materiaal), verzekering (enkel clubleden), feedbackdocument.

Kalender

Verdere afspraken en info

Whatsapp

De lesnemer aanvaardt het gegeven dat de lesgever een Whatsapp groep opricht om de communicatie te doen tijdens de lessen.

Indien men niet aanwezig kan zijn op de les, dient dit aan de lesgever gecommuniceerd te worden via de voorziene Whatsapp. De betreffende les wordt daardoor niet geannuleerd.

Annulaties

 • Indien u niet aanwezig kan zijn op de les, dient dit aan de lesgever gecommuniceerd te worden via de voorziene Whats app. De betreffende les wordt daardoor niet geannuleerd.
 • Annulatie van een volledig lesmoment kan enkel in volgende gevallen:
  • Onvoorziene afwezigheid door de lesgever (bv. ziekte).
  • Overmacht door Padel ‘74 (bv. technische moeilijkheden infrastructuur).
  • Afwezigheid door één of meerdere lesnemers geven geen aanleiding tot annulatie van het lesmoment.

Vervanging

Indien u niet kunt aanwezig zijn op het voorziene lesmoment, kunt u een vervanger afvaardigen. Echter dient de vervanger eenzelfde niveau te hebben.

Inschrijving en samenstelling van de groepen

 • Inschrijven kunt u enkel via de website doen.
 • Inschrijven doet u altijd individueel. Gelieve niet in te schrijven voor andere personen.
 • Op basis van de inschrijvingen zal Padel ’74 de groepen samenstellen. Kwalitatieve lessen kunnen er enkel maar zijn indien het niveau van de lesnemers gelijkwaardig is.
 • Indien u een groep van 4 lesnemers bent en u wenst samen een lesgroep te vormen, ook al zijn er verschillende niveaus binnen de groep, dan is dat voor ons uiteraard geen probleem. Padel is immers een sociale sport waar spelplezier voorop staat. Echter is het dan wel moeilijker om een kwalitatieve les te geven. Gelieve hiermee rekening te houden. Ons advies luidt om steeds in te schrijven met gelijkwaardige niveaus indien u samen wenst les te nemen.