KENNISMAKINGSLESSEN VOLWASSENEN

Doe mee aan onze kennismakingslessen voor volwassenen!

Wat is padel? Wat zijn de spelregels? Hoe is een padelterrein opgebouwd? Wat zijn de basisslagen? Hoe hou ik mijn padelracket het best vast? Waar sta ik het best op het terrein? Allemaal vragen die op de kennismakingslessen worden beantwoord en ingeoefend. 3 interactieve lessen, begeleid door een gediplomeerde trainer, gegeven op een geanimeerde manier. Kortom: spelplezier gegarandeerd en je eerste stappen in de padelwereld zijn gezet. Je bent klaar voor eventuele groepslessen.

Tarieven

NIET-CLUBLEDEN CLUBLEDEN (33% korting)
Groepslessen volw. 4 pers 50€/persoon 33,5€/persoon

* Niet-clubleden zijn niet verzekerd. Een verzekering kan tijdens het online afrekenen afzonderlijk afgesloten worden tegen een meerprijs van 15€.

Voor wie?
Voor zowel clubleden als niet-clubleden vanaf 16 jaar.

Doelpubliek?
Starters en zij die nog nooit les hebben gehad.

Duurtijd
Lessen hebben een duurtijd van telkens 1u.

Inbegrepen
gediplomeerd lesgever, huur terreinen (niet-clubleden), huur rackets (indien nodig), materiaal (ballen, didactisch materiaal), verzekering (enkel clubleden).

Kalender

Momenteel zijn er geen kennismakingslessen voorzien. Indien u interesse heeft, kunt u mailen naar padel74sente@gmail.com

Verdere afspraken en info

Whatsapp

De lesnemer aanvaardt het gegeven dat de lesgever een Whatsapp groep opricht om de communicatie te doen tijdens de lessen.

Indien men niet aanwezig kan zijn op de les, dient dit aan de lesgever gecommuniceerd te worden via de voorziene Whatsapp. De betreffende les wordt daardoor niet geannuleerd.

Annulaties

 • Indien u niet aanwezig kan zijn op de les, dient dit aan de lesgever gecommuniceerd te worden via de voorziene Whats app. De betreffende les wordt daardoor niet geannuleerd.
 • Annulatie van een volledig lesmoment kan enkel in volgende gevallen:
  • Onvoorziene afwezigheid door de lesgever (bv. ziekte).
  • Overmacht door Padel ‘74 (bv. technische moeilijkheden infrastructuur).
  • Afwezigheid door één of meerdere lesnemers geven geen aanleiding tot annulatie van het lesmoment.

Vervanging

Indien u niet kunt aanwezig zijn op het voorziene lesmoment, kunt u een vervanger afvaardigen. Echter dient de vervanger eenzelfde niveau te hebben.

Inschrijving en samenstelling van de groepen

 • Inschrijven kunt u enkel via de website doen.
 • Inschrijven doet u altijd individueel. Gelieve niet in te schrijven voor andere personen.
 • We ambiëren om 4 deelnemers per groep te hebben. Indien er minder dan 4 lesnemers in een groep zitten, dan behouden we ons het recht voor om de lessen niet te laten doorgaan. In elk geval zullen we altijd communiceren hierover en in de eerste plaats een oplossing zoeken.