INITIATIELESSEN

Proeven van Padel?

Heb je nog veel vragen of padel? Wil je eens proeven zonder je te binden? Ben je op zoek naar een leuke activiteit met vrienden of collega’s? In deze 1u durende les krijg je de echte basics van padel te zien: spelregels, terreinopbouw, basisslagen. Na deze les zal je ongetwijfeld verder willen gaan in het spelletje!

Tarieven

NIET-CLUBLEDEN CLUBLEDEN (33% korting)
Initiatieles 4 pers 10€/persoon 6,7€/persoon

* Niet-clubleden zijn niet verzekerd. Een verzekering kan tijdens het online afrekenen afzonderlijk afgesloten worden tegen een meerprijs van 15€.

Voor wie?
Voor zowel clubleden als niet-clubleden vanaf 6 jaar.

Doelpubliek?
Iedereen die interesse heeft.

Duurtijd
Een initiatieles heeft een duurtijd van 1u.

Inbegrepen
Lesgever, ballen, lesmateriaal, rackets (indien nodig), huur terreinen (niet-clubleden). Niet-clubleden zijn niet verzekerd.

Kalender

Verdere afspraken en info

Whatsapp

De lesnemer aanvaardt het gegeven dat de lesgever een Whatsapp groep opricht om de communicatie te doen tijdens de lessen.

Indien men niet aanwezig kan zijn op de les, dient dit aan de lesgever gecommuniceerd te worden via de voorziene Whatsapp. De betreffende les wordt daardoor niet geannuleerd.

Vervanging

Indien u niet kunt aanwezig zijn op het voorziene lesmoment, kunt u een vervanger afvaardigen. Echter dient de vervanger best eenzelfde niveau te hebben.

Inschrijving en samenstelling van de groepen

  • Inschrijven kunt u enkel via de website doen.
  • Inschrijven doet u altijd individueel. Gelieve niet in te schrijven voor andere personen.
  • We ambiëren om minimum 3 deelnemers per groep te hebben. Indien er minder dan 3 lesnemers in een groep zitten, dan behouden we ons het recht voor om de lessen niet te laten doorgaan. In elk geval zullen we altijd communiceren hierover en in de eerste plaats een oplossing zoeken.